! ALEPRIDZ !

6 UCAPAN SELAMAT HARI RAYA khas dari ALEPRIDZ



Assalammualaikum.....


sebelum korang memulakan pembacaan... lagu ni untuk ambik FEEL... hahaha... LaYaN~~



Disini aku ALIFF RIDZUAN ZULKIPLI dan sekeluarga ingin mengambil peluang ini untuk mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

kepada...

semua pakcik-pakcik, makcik-makcik, saudara-mara, sepupu-papat, abang-abang, kakak-kakak dan semua ahli keluarga yang mengenali diri saya...

tidak lupa juga kepada rakan-rakan ku:

rakan-rakan TADIKA SAYANG-SAYANG <~~~ (taktau la derang ingat aku lagi ke tak..)

rakan-rakan SEKOLAH RENDAH KEBANGSAAN TAMAN SERI RAMPAI (Setapak, KL)

rakan-rakan SEKOLAH RENDAH BANDAR BARU SELAYANG (Selayang, Selangor)

rakan-rakan SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SUNGAI CHOH 
(Sungai Choh, Selangor)

rakan-rakan SEKOLAH MENENGAH TEKNIK SLIM RIVER (Slim River, Perak)

rakan-rakan SEKOLAH MENENGAH TEKNIK SELANGOR SUNGAI BULOH 
(Sungai Buloh, Selangor)

(banyak betul sekolah aku... ades...)

rakan-rakan ku di TAMAN TASIK TERATAI (Serendah,Selangor)

rakan-rakan Facebook

rakan-rakan Twitter

rakan-rakan BLOGGER.. terutamanya blogger-blogger dari BLOGGER CHAT ROOM

rakan-rakan CREW PERGAMBARAN yang pernah kerja ngan aku..

adik-adik mentee aku di SMK TUMPAT 

rakan-rakan Nurse (Hospital JB, Hospital PPUM, Klinik Kesihatan Batu Pahat)

rakan-rakan Nurse-nurse practikal...

especially NURSE-NURSE PUSAT KESIHATAN UNIVERSITY (UTHM)

rakan-rakan di IC MICROSISTEM SDN BHD

rakan-rakan di AEON CREDIT

dan yang paling SPECIAL sekali kepada rakan-rakan ku di

UNIVERSITY TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA , Batu Pahat Johor 
(since 2006 until now)



dan pada sesiapa la yang mengenali aku tidak kira dimanapun...

SELAMAT HARI RAYA
maaf zahir batin
dari hujung rambut hingga ke hujung kaki...

khas daripada ALIFF RIDZUAN BIN ZULKIPLI
aka
ALEPRIDZ



antara entry aku yang meletup sepanjang bulan ramadhan...
korang boleh layan kat sini...

PERKARA YANG SERING BERLAKU DI AKHIR RAMADHAN

FESYEN PELIK!
[Sambung Baca Sampai KEBABOOM...!!!]


9 CHARGER NOKIA YANG SEMAKIN PUPUS








[Sambung Baca Sampai KEBABOOM...!!!]


5 KORANG NAK GUNA CREDIT CARD TAK?





Assalammualaikum...

Aku sekarang ni memang dah malas nak update blog. Entah ada lagi ke tidak reader blog ni. Kalau ada tu jemput-jemput lah makan nasi yer. Tapi jangan la makan nasi sambil berak pulak yer. hehe

Korang nak tau tak? sebenarnya sekarang ni aku tengah part time promote CARD CREDIT AEON, kalau agak-agak income korang lebih RM2000++ dan teringin nak bergaya bagai boleh la roger-roger aku. Dalam masa 2 minggu siap card credit korang. haha...

Giler tak giler tak?? gua bisnes card credit wei... muahahahahha macam kelakar lah pulak kan.. macam-macam style la gua approach orang kat AEON tu.. dan macam-macam orang jugak yang aku jumpa..

"AEON tu kejadah menda alep?"

AEON tu sebenarnya  JUSCO.. sekarang ni dah tak panggil JUSCO lagi dah.. sekarang ni dikenali sebagai AEON...

"AEON area mana lu keje ni alep??"

ohhh rahsia.... aku takkan bagitau area mana.. tapi kalau korang nak apply bolehlah roger-roger aku...


CARD CREDIT AEON ni kalau korang apply korang berbelanja kat mana-mana pun korang akan dapat point.. dan point tersebut korang boleh tukar menjadi voucer.. banyak lagi kelebihan dier.. sekiranya korang dah ada J.CARD/AEON MEMBER CARD lagi senang dan ianya adalah FREE OF CAS untuk apply... kalau korang nak apply aku criter lebih-lebih lagi...  meh apply ngan aku... muahahaha..

inilah rupanya....



jika anda terbaca entry ni.. bagitau mak + abah korang.. manalah tau derang nak apply... kalau derang nak roger aku cepat-cepat yer... :P


[Sambung Baca Sampai KEBABOOM...!!!]


1 SEKARANG SUDAH DUA PULUH LIMA










Ini adalah tahun yang ke-25 buat
ALIFF RIDZUAN ZULKIPLI..
dah tua dah mamat ni



ini adalah entry birthday aku tahun lepas... aku ada ceritakan setiap peristiwa aneh yang berlaku setiap kali tiba besday aku... enjoice...

[klik sini]
24th years born in this world




[Sambung Baca Sampai KEBABOOM...!!!]


9 DESIGN IC











**memang cam payah giler practikal kat IC MICROSYSTEM ni...
so, plzz dun ask....



[Sambung Baca Sampai KEBABOOM...!!!]


Next Article
Widget By Devils Workshop
 
Return to top of page Copyright © 2011 | www.alepridz.com Coding by Alepridz. Edit by SUFFER8ZINE.
Acredite-emvoce.com | Diccionariojerga.com | Medical-machinery.com | Coachingwithrenata.com | Iphonemobiletab.com | Ibuhakimhaikal.com | Aroundtheworldbride.com | Kerorir.com | Aerosmith-songs.com | Petitannonceapicole.com | Zwaper.com | Ehowtoloseweightathome.com | Ceritateladan.com | Chloemoretzdaily.com